Салон за ноктопластика, маникюр и педикюр

Гаранция за качество и уникален дизайн

за ноктопластика варна от stella nails

Студио за ноктопластика Варна – Стела Нейлс съществува от 2009г. и е създадено от нейл дизайнера Стела Георгиева, като преди това тя работи 3 години в Италия в област Венето. Специализирала в ноктопластика и маникюр при най-добрите специалисти в България, Италия, Китай и Дубай, тя притежава сертификати за завършени майсторски класове по ноктопластика с акрил, ноктопластика с гел, 3D nails art и One Stroke Китай, миниатюрно рисуване - Италия и сертификат за международен преподавател от Дубай.

За изграждането и рисуването на красиви нокти (ноктопластика и маникюр) е необходимо преди всичко да си и добър склуптор. Стела Георгиева е изучавала рисуване и скулптура при най-добрия в тази област – Стойо Тодоров и при най-добрите Варненски художници като Явор Цанев.

От четири години преподава във висш институт за красота с 40 годишна история в Рим.

Висококачествените материали и продукти за ноктопластика и маникюр и изграждане на красиви нокти, които използва са по световните изисквания на марките, одобрени от Министерството на здравеопазването и ХЕИ. Притежава сертификат за качество.

Студио Stella Nails предлага курсове по ноктопластика, маникюр и педикюр.

Курсовете по ноктопластика, маникюр и педикюр във Варна са преминати от над 3000 курсисти от България и чужбина. Всеки успешно завършен курс получава сертификат за владеене на съответната техника.

услуги

маникюр:

 • Маникюр с гел-лак - 1 цвят - 35,00 лв.
 • Маникюр с гел-лак - Френски - 40,00 лв.

педикюр:

 • Педикюр - 35,00 лв.
 • Педкюр с гел-лак - 45,00 лв.

ноктопластика:

 • ноктопластика с Гел или ноктопластика с Акрил върху естествен нокът - 70,00 лв.
 • Изграждане на нокти /ноктопластика варна/ - 80,00 лв.
 • Поддръжка - 50,00 лв.
 • Дизайн с триизмерно рисуване и декорация - 10,00 - 200,00 лв.
 • Stella Nails – гаранция за качество и дизайн на ноктопластика №1 в България

поставяне на мигли косъм по косъм 3D:

 • Поставяне - 80,00 лв.
 • Поддръжка - 40,00 лв.

обучения за ноктопластика, маникюр, педикюр и дизайн на нокти:

 • Индивидуално обучение - 300 лв/ден
 • Групово обучение - 150 лв/ден за всеки курсист

сертификати за завършени курсове по ноктопластика

курсове по ноктопластика

Маникюрът е от голямо значение за съвременната жена, която желае да изглежда модерно. Затова хората, които практикуват ноктопластика, задължително трябва да притежават известни художествени умения. Те обаче не са достатъчни. Необходимо е добро познаване на използваните материали, перфектно изпълнение на различните техники за подготовка, изграждане и поддържане на нокти и удължители.

Stella Nails провежда курсове по ноктопластика във Варна. Обучението е подходящо както за начинаещи, така и за професионалисти в областта. Курсистите научават за различните видове продукти, използвани при ноктопластиката, как компетентно да боравят с инструментите и аксесоарите, как правилно да подготвят естествените нокти преди да се постави покритието. Курсистите се обучават за ноктопластика с акрил, ноктопластика с гел, 3D nails art и One stroke

Стела Георгиева /Stella Nails/ през изминалите 3 години е обучила над 3000 курсисти от България и Италия в курса ноктопластика, миниатурно рисуване на нокти, рисуване с плоска четка /one stroke/.

маникюрът днес и професия маникюристка

Неотдавна професията маникюристка беше една лесна и не много интересна работа. За кратък период обаче, всичко се промени тотално. Днес да си маникюристка е една много креактивна и прeстижна професия и все по-предпочитана от талантливи момичета, ценящи красотата и изкуството. Рисунките върху маникюр, не са просто рисунки, а произведения на изкуството. Днес с гордост можем да кажем, че това е работа само за високо интелигенти момичета.

Ние от STELLA NAILS сме щастливи да ви споделим, че през последната една година при нас идват все повече млади момичета, решили да заложат на интелигентността и класата си и да дадат всичко от себе си за изучаването на маникюр, ноктопластика и дизайн. Курсът ни по маникюр е едно от най-търсените ни обучения.

Клиентките, пoсещаващи салон за маникюр, са все по-изискващи благодарение на изобилието от красиви снимки в мрежата. Ние от STELLA NAILS сме щастливи,че можем да предложим всички съществуващи техники и дизайни и не само това - ние предлагаме качество и изработка в рамките на най-кратко време. За съжаление, повечето клиенти днес разполагат с все по-малко време и процедурите трябва да се извършват бързо, точно и качествено.

Курс маникюр, ноктопластика и дизайн при нас е съчетан с много любов както към професията и изкуството така и към клиента.

професионален курс за поставяне (удължаване и сгъстяване) на мигли по американската технология "косъм по косъм"

Професионален курс за поставяне (удължаване и сгъстяване) на мигли по американска технологията "Косъм по косъм".

Удължаването и сгъстяването на мигли с американската технологията “Косъм по косъм” е нов начин, с който се увеличава дължината и се сгъстяват естествените мигли. Този метод не вреди на миглите. Копринените мигли се апликират една по една (косъм по косъм), без да имат контакт с клепача. За по-добър резултат се използва дължина на миглите между 8-15 милиметра. Предлаганите мигли са с различен цвят и обем, като това е спрямо по голямото търсене на пазара. Професионално поставените и правилно поддyржаните мигли издържат до 3 месеца.

информация за курса

Курс за поставяне на мигли Косъм по косъм е с продължителност 1 ден и включва теоретична част и практическо обучение. Работи се в групи по двойки, с цел да се обърне специално внимание на всеки курсист, като се разполага със самостоятелно работно място и необходимия комплект материали. Необходимото оборудване и продукти са предоставени от нас и са включени в цената на курса.

програма на обучение

Теория - запознаване с техниката за поставяне и удължаване на мигли Косъм по косъм. Запознаване с материалите, оборудването и продуктите. Запознаване с видовете мигли и техните характеристики.Техники на вграждане и технология на процедурата.

Практическа част - удължаване и сгъстяване на мигли “Косъм по косъм” върху модел, ако курсиста е осигурил модел при необходимост

АМЕРИКАНСКАТА ТЕХНОЛОГИЯТА ЗА УДЪЛЖАВАНЕ НА МИГЛИ “КОСЪМ ПО КОСЪМ” навлиза широко от няколко години. За използването на този метод се изисква голям професионализъм. Системата позволява да се придаде обем и цвят на миглите, а не само да се удължат и сгъстят, като не е необходимо използването на спирала, което е и основното предимство на технологията. Лепилото притежава хирургическа здравина и е хипоалергенно. Препоръчва се посещението при специалист поне веднъж месечно, за да се добавят още мигли на мястото на липсвашите, понеже имат кратък срок на живот. При правилно избрана дължина на миглите загубата ще е напълно незабелижима.